OVERNAME WAGEN

1. HOE WERKT OVERNAME PEUGEOT?

Overname Peugeot is een online service waarmee je gratis een overnameaanbod voor je wagen kan verkrijgen. Je vult de details en de staat van je wagen in en je ontvangt per e-mail het overnameaanbod.

2. AFSPRAAK MAKEN

Wanneer je online een waardebepaling vraagt, kies je een Peugeot-verkooppunt in jouw buurt. Een Peugeot-expert van het geselecteerde verkooppunt neemt contact met je op om een afspraak te maken.

3. DE PEUGEOT-EXPERTISE

Bij de afspraak onderzoekt een van onze experten, in jouw aanwezigheid, de staat van je wagen. Als je toestemt, verbinden we ons onmiddellijk tot een overname. De betaling gebeurt gewaarborgd en veilig door een Peugeot-verkooppunt.

4. BEREKENING VAN DE OVERNAMEWAARDE

De overnamewaarde wordt geschat in euro incl. btw, op basis van de marktprijs, recente transacties en informatie die je gaf over de staat van je wagen. Met deze elementen kunnen we je een overname-offerte doen (de geschatte waarde is louter indicatief). We geven nog mee dat een Peugeot-verkooppunt een expertise van je wagen zal uitvoeren om het aanbod af te ronden.

5. ONS PEUGEOT-NET

Overal in België is er een erkend Peugeot-verkooppunt in jouw buurt! Het Peugeot-net van verkooppunten is een unieke gesprekspartner die altijd beschikbaar is.